Haagse wethouder De Mos morgen op bezoek in Drenthe

Hij ‘wilde er nog niet dood gevonden worden’, maar morgen komt hij dan toch langs in Drenthe: de Haagse wethouder Richard de Mos van de partij Hart voor Den Haag/ Groep de Mos. Gedeputeerde Henk Brink (VVD) verwelkomt de Mos en laat zien wat Drenthe allemaal te bieden heeft.

In een uitzending van Den Haag FM in juni besprak de Mos de uitkomsten van het rapport van de Brede Welvaartsindicator 2019. Uit dat rapport bleek dat Noord-Drenthe het hoogst scoort op de het gebied van welvaart, vergeleken met alle regio’s uit Nederland.

Volgens De Mos kan je Den Haag echter niet vergelijken met een regio waar ‘een paar hunebedden liggen’. Via een tweet nodigde gedeputeerde Brink de wethouder uit voor een wederzijds bezoek. Morgen brengt de Haagse wethouder daarom een dag door in Drenthe..

Bezoek

Het bezoek aan Drenthe begint ‘s ochtends en duurt tot half vier. Brink zal met zijn gast bekende Drentse plaatsen bezoeken, zoals het TT circuit in Assen, het controlecentrum van Astron in Westerbork en de Health Hub van Roden. Brink wil de innovatie, ondernemersruimte en kwaliteit van leven laten zien in Drenthe.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.