Hennie van der Most zoekt een nieuwe baas voor Speelstad Oranje 2.0

Zijn jullie een ondernemend echtpaar, zonder negen-tot-vijfmentaliteit en met creatieve ideeën om het vernieuwde Speelstad Oranje in te vullen? Dan is ondernemer Hennie van der Most naar jullie op zoek.

Het concept: drie pretparken onder één dak. ,,Voormalig Speelstad Oranje wordt opgesplitst in drie afdelingen”, zegt de markante ondernemer uit Gorssel, die mei komend jaar het vernieuwde pretpark wil openen.

Formule voor iedereen

,,Het moet een formule worden voor iedereen. Voor de kinderen tot 12 jaar komt er een indoor speeltuin. De oudere jeugd kan zich vermaken met karten, paintballen, lasergamen en glow-in-the-dark minigolfen.”

Ook aan de oudere bezoeker is gedacht. ,,Zij moeten zich rustig kunnen vermaken, denk bijvoorbeeld aan kegelen.” Het gedeelte voor de oudere bezoeker is niet voor kinderen toegankelijk.

Drie pretparken in één: dat is de nieuwe formule voor Speelstad Oranje van ondernemer Hennie van der Most
Lees verder

‘Ideeën van managers minstens zo belangrijk’

Voor de opening hoopt Van der Most een geschikt beheerdersechtpaar te hebben gevonden. ,,De formule voor het nieuwe pretpark bedenk ik helemaal op gevoel”, stelt Van der Most. ,,Maar de ideeën van de nieuwe managers zijn minstens net zo belangrijk. Zij moeten het gevoel hebben dat het hun eigen bedrijf is.”

Van der Most wil het liefst een echtpaar. ,,Mama-en-papa-bedrijven werken het beste. Als één van de twee veel met het bedrijf bezig is levert dat spanningen op in het gezin.”

Opknappen Pipodorp

Vorige week is een begin gemaakt met het opknappen van het Pipodorp, waar tot oktober vorig jaar asielzoekers werden gehuisvest. De ondernemer wil de huisjes opknappen, verkopen aan een belegger en later terughuren. Van het geld uit deze zogenaamde Sale-and-leaseback-constructie wil hij de facelift van het vervallen speelparadijs bekostigen.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.