'Het Pauperparadijs waardevol voor regio'

Volgens de stichting Kop van Drenthe plukt de recreatieve sector in de regio de vruchten van de veertig voorstellingen van Het Pauperparadijs die deze zomer zijn gegeven. Dat wordt afgeleid uit een ‘belrondje’ in de regio.

,,Zowel hotels, restaurants, B&B’s als campings hebben gasten ontvangen die mede door Het Pauperparadijs de regio hebben (her)ontdekt. Ook culturele ondernemers en musea in de Kop van Drenthe hebben afgelopen zomer als positief ervaren’’, stelt ‘Kop van Drenthe’.

De stichting houdt zich bezig met regiomarketing voor haar deelnemers in de recreatieve, toeristische en culturele sector en was nieuwsgierig naar de effecten van Het Pauperparadijs. ,,Deze positiviteit had onze regio even nodig na de afgelopen moeizame jaren en hier kunnen we op teren tot volgend jaar’’, werd opgetekend uit de mond van een recreatie-ondernemer.

Theaterspektakel Het Pauperparadijs heeft ook op de langere termijn een positief effect, meent de stichting Kop van Drenthe. ,,De verwachting is dat de gasten die onze regio deze zomer bezocht hebben hun positieve ervaringen delen met familie en vrienden of wellicht vaker terug komen.’’

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.