Hoogeveense Hoofdstraat krijgt ‘verblijfsgebied’ in het midden

De bestrating, begroeiing en inrichting van de Hoofdstraat in Hoogeveen zijn gedateerd. Het moet frisser, aantrekkelijker, gezelliger. Maar hoe breng je intimiteit en beleving in een langgerekte winkelstraat van 1 kilometer?

Het duurt nog zeker een half jaar even voor de schop de grond in kan, maar het nieuwe ontwerp voor het Hoogeveense stadscentrum wordt nu al geroemd én verguisd. Dat is inherent aan vrijwel iedere ingreep in de openbare ruimte: je maakt het nooit iedereen naar de zin.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven