Jett Rebel en Di-rect naar Emmen

De gemeente Emmen viert met een driedaags feest in september dat de vernieuwing van het centrum is afgerond.

Met het feest wil de gemeente bewoners en bezoekers bedanken voor hun begrip voor de overlast tijdens de vele werkzaamheden.

Op donderdagavond 8 september zijn er optredens van Jett Rebel en Di-rect op het vernieuwde Raadhuisplein. Voor de twee avonden daarop zijn ook al artiesten vastgelegd, maar daarvan maakt de gemeente de namen later bekend. Het gaat volgens de gemeente om Nederlandse artiesten die ook buiten de landsgrenzen bekend zijn. De vrijdag staat in het teken van de jeugd, de zaterdag is meer gericht op een brede doelgroep.

Het feest valt samen met Festival De Opening, de start van het culturele seizoen. Op zondag 11 september wordt dit festival afgesloten met het bekende Shantyfestival. De dag daarvoor houdt het Atlas Theater een open dag, waarbij er volgens directeur Jan Geert Vierkant ook achter de schermen kan worden gekeken.

De officiële opening van het Atlas Theater is op 14 en 15 oktober. In het theater zijn dan optredens van onder meer Bouke, Daniël Lohues, Carina Vinke, het Noord Nederlands Orkest en Carel Kraaijenhof. Inwoners van de gemeente kunnen voor deze avonden kaarten winnen. Op welke manier, wordt in augustus duidelijk.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.