Jubileumeditie Bosrandfair Norg

De tweedaagse Bosrandfair in Norg vindt op 4 en 5 juni voor de tiende keer plaats. „Het is mogelijk de laatste keer”, zegt organisator Anneke Lubbers.

De Bosrandfair is een evenement dat jaarlijks wordt georganiseerd door Theehuis de Bosrand. Tijdens de gratis fair kunnen bezoekers verschillende soorten kraampjes bezoeken waar bijvoorbeeld kledingstukken, sieraden of lekkernijen zijn uitgestald.

Lubbers verwacht, afhankelijk van het weer, vier- tot vijfduizend bezoekers. „Het wordt merk ik steeds drukker. Het moet ook laagdrempelig blijven, vandaar dat we alleen voor het parkeren een klein bedrag vragen.” En omdat er ieder jaar voor een deel weer nieuwe kraampjes staan, loont het om terug te komen, zegt Lubbers.

Ze organiseert het evenement dit jaar voor de tiende en mogelijk laatste keer. „Ik ben best wel trots op de Bosrandfair. Ik vind ‘t leuk om zulke dingen te organiseren. Maar tien is wel een mooi getal. Er zijn tegenwoordig ook veel meer fairs in de omgeving, het is niet meer zo exlusief. Het staat nog niet vast, maar mogelijk is dit de laatste editie.”

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.