MM Culinair heeft haar auto terug (nieuwe update)

Enkele uren na de diefstal heeft de politie van Emmen de zwarte mini van MM Culinair teruggevonden. De auto van het eetfestijn bleek vanmorgen gestolen aan de Lavendelheide in de Emmer wijk Emmermeer.

Marchien Naber, eigenaresse van de auto, is vanzelfsprekend blij. Al heeft ze de auto nog niet terug. ,,De politie heeft ‘m voor onderzoek nog in bezit. Morgen zal ik wel meer horen.’’ Uit een reactie op Facebook blijkt dat de auto zou zijn teruggevonden bij de Jumbo-supermarkt aan de Weerdingerstraat.

Politiewoordvoerder Ron Reinds bevestigt dat de auto in de buurt van het woonhuis van Naber is terug gevonden. Hij weet te vertellen dat bij de auto een 22-jarige Emmenaar is aangetroffen. Die zit nog vast voor verhoor.

Naber keek flink op haar neus vanmorgen. Toen ze bij haar woning aan de Lavendelheide in de zwarte Mini van het eet-evenement wilde stappen bleek de auto verdwenen.

,,Het is inderdaad mijn privé-auto, die we als zakelijke auto voor het evenement gebruiken’’, zegt Naber. Ze ontdekte de diefstal vanmorgen om half tien en ging direct navraag doen in de omgeving. ,,Een buurman vertelde toen dat hij om half negen iemand heeft zien weg rijden in de auto.’’

Aangifte gedaan

Ze heeft geen idee wie er zoveel belangstelling voor de auto uit 2002 kan hebben. ,,En nee, ik weet ook niet wie er zo’n hekel aan mij heeft dat dit nodig was. ‘’ Naber deed aangifte bij de politie, met als resultaat dat het wagentje nog dezelfde dag is teruggevonden. Onduidelijk is nog of de dief bij de auto is aangetroffen.

MM Culinair is op 2 en 3 september op het Marktplein in Emmen . ,,Ik woon in Emmermeer dus dat is nog wel te doen, dat scheelt’’, zegt Naber. ,,En nee, het is geen pr-stunt voor MM Culinair.’’

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.