Massaal meezingen voor het goede doel

Bezoekers van Mokum over de Top in De Tamboer in Hoogeveen kunnen niet alleen uit volle borst meezingen met artiesten, maar spekken ook nog eens het goede doel.

Op donderdag 21 april wordt de zaal van theater De Tamboer om 20.00 uur omgetoverd tot één groot Amsterdams café met optredens van onder anderen Martijn Fischer, Jason Bouman en Arjan Venemann. Presentator van Mokum over de top is Dennis Weening.

De opbrengst van deze feestavond, die georganiseerd wordt door Lions Club D'rante, gaat naar het goede doel: sportieve leerlingen van voortgezet speciaal onderwijs De Windroos die de top van de Alpe d'Huez willen bereiken.

Fietsbeklimming voor zelfvertrouwen

Na een eerste succesvolle fietsbeklimming door leerlingen afgelopen voorjaar, is er een nieuw team leerlingen met begeleiders in training om deze prestatie in mei navolging te geven. Doel is onder meer de eigenwaarde en het zelfvertrouwen van deze jongeren te vergroten.

De Windroos is een Hoogeveense school voor leerlingen vanaf 12 jaar met een verstandelijke beperking die niet in het reguliere onderwijs passen en aanvullende zorg nodig hebben.

He meezingfestijn begint om 20.00 uur en gaat door tot 23.30 uur. Entreekaarten (29,50 euro) en vip-arrangementen (100 euro) zijn te koop via De Tamboer.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.