Meiden klaar voor strijd om titel Miss Summer Dalen

Ze moeten nog een weekje wachten, maar acht kandidaten staan al te trappelen om met elkaar te strijden om de titel Miss Summer Dalen 2016. De 25ste editie van de verkiezing wordt een extra feestelijke.

De missen nemen het zondag 28 augustus tegen elkaar op, op een podium in hartje Dalen. Ze vertegenwoordigen acht plaatselijke bedrijven. De meiden presenteren zich tijdens een opkomst- en bedrijvenronde, een gezamenlijke vrije tijd- en badronde en een galaronde.

Het festijn begint om 13.30 uur en tegen 17.00 uur wordt de winnares bekendgemaakt. Net als vorig jaar presenteert Francis Beukeveld Miss Summer. Ze won in 2004 zelf deze Daler verkiezing en is inmiddels bekend van het RTL4-programma Body, Mind & Care (Mijn Lichaam, Mijn Zorg).

De acht kandidaten die het tegen elkaar opnemen zijn Claudia van Dalen, Yvonne Meppelink, Romee Meppelink, Floor Bruining, Britt Withaar, Nienke van Selm, Chantal Scholten en Amber Beukeveld. Bijgaand een foto van de missen in de dop (foto: Dalen Promotie / Liz van der Kaap).

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.