Moordbroers: hoe zat het ook alweer?

Dagblad van het Noorden schrijft al vanaf 2012 over twee verschillende zaken. Het echtpaar Veenendaal dat zelfmoord leek te plegen en de vermoorde wandelaar Smit. Beide verhalen hebben iets vreemds. Voor zowel de politie als de verslaggevers lijken de zaken lange tijd onoplosbaar.

Volgende week start de zitting tegen de moordbroers Admilson en Marcos. Deze aflevering van Achter het Verhaal vertelt wat er ook alweer gebeurde en waarom de broers zijn opgepakt. Wat hebben de twee moordzaken bijvoorbeeld met elkaar te maken? Hoe kwam de politie de broers op het spoor? En wat heeft een iPad daar mee te maken?

Achter het verhaal
In de wekelijkse podcast spreekt presentatrice Marjolein Knol met verslaggevers Willem Dekker en Ed van Tellingen. Zij deden destijds verslag van de twee zaken. Dinsdag 13 oktober start de zitting tegen de moordbroers. Na de zitting volgt het tweede en laatste deel van de serie Moordbroers.

Smartphonegebruikers kunnen de podcast hier downloaden (MP3, 24,9 MB). Tip: beluister de podcast met een koptelefoon.

Luister & Abonneer gratis!


Downloaden Volledige aflevering (MP3)
Apple
Android Abonneren via Pocketcast of abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Windows Abonneer u via uw eigen favoriete podcast app of programma. Bijvoorbeeld met Feedly, PodNova of rechtstreeks via onze RSS-feed.
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.