Nepagenten martelen slachtoffer Drouwenerveen met boormachine

Het 38-jarige slachtoffer van een woningoverval in Drouwenerveen is gemarteld door zijn drie gewapende belagers. De mannen, die zich voordeden als agenten, bewerkten hem onder meer met een boormachine.

Lees meer: Gruwelijke mishandeling Drouwenerveen: 4-jarige getuige van bewerken vader (38) met een boor
Lees verder

Dat melden meerdere bronnen aan Dagblad van het Noorden.

De man, die sinds kort in de woonboerderij in het kleine dorp tussen Gasselternijveen en Buinen woont, is op zondagavond 10 februari een uur lang onder handen genomen door zijn belagers die zich als politieagenten hadden vermomd. De daders spraken onderling Nederlands met elkaar met een Marokkaans accent.

Buitencategorie

De politie Noord-Nederland wil niet inhoudelijk reageren op het martelverhaal. ,,Je hebt het dan over informatie die alleen bekend is bij de daders. In dit stadium iets zeggen over het toegepaste geweld door de overvallers zou dan ook niet verstandig zijn’’, laat Paul Heidanus weten.

De politie is met een groot team - een Team Grootschalige Opsporing (TGO) - bezig met deze zeer ernstige zaak die valt in de buitencategorie.

De overvallers sloegen tussen 22 uur en 23 uur toe in de woning aan het Zuideind in Drouwenerveen en lieten hun slachtoffer gewond achter.

Slachtoffer woningoverval Drouwenerveen verdiende zijn geld met handel in cryptomunten
Lees verder
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.