New Nexus Tynaarlo Vitaalste bedrijf van Drenthe

IT-bedrijf New Nexus uit Tynaarlo is uitverkoren als Het Vitaalste Bedrijf van Drenthe. Voormalig zwemkampioen Pieter van den Hoogenband heeft de prijs dinsdag uitgereikt aan directeur Richard Tapper.

De sportheld is voorzitter van de jury die de prijs heeft toegekend. New Nexus wordt beloond voor het stimuleren van medewerkers om zich continu te blijven ontwikkelen. Er is voor iedere werknemer een fors opleidingsbudget beschikbaar. Balans in het leven en werk staat centraal bij dit kleinschalige IT-bedrijf.

,,New Nexus is een absolute koploper op het gebied van duurzame inzetbaarheid. Bij vitaliteit denken we vaak aan sporten en fruit eten. Maar op de werkvloer is minstens zo belangrijk dat je in de juiste houding achter je bureau zit, stress vermindert en goed slaapt’’, zegt Van den Hoogenband.

De voormalig zwemmer bracht New Nexus een verrassingsbezoek. De Drentse winnaar neemt het op tegen de winnaars van de andere provincies. Het Vitaalste Bedrijf van Nederland wordt op 16 november bekendgemaakt in de Week van de Ondernemer in Amsterdam. De landelijke winnaar volgt de Klok Onderhoud en Afbouwgroep uit Assen op, die in 2015 won.

IT-distributeur Complies uit Tynaarlo en OIM Orthopedie uit Assen waren ook genomineerd voor de provinciale prijs, maar New Nexus scoorde volgens de jury het hoogst. De verkiezing is een initiatief van MKB-Nederland en ONVZ Zorgverzekeraar en vindt voor het derde achtereenvolgende jaar plaats.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.