Opening nieuw Mammacentrum Bethesda

Vanaf maandag beschikt het ziekenhuis Bethesda in Hoogeveen over een eigen Mammacentrum; een afdeling voor onderzoek en behandeling van borstkanker.

De nieuwe afdeling is ingericht op de vijfde etage van ziekenhuislocatie Bethesda. Voor mensen met een doorverwijzing van de huisarts zijn hier vier spreekkamers en vier onderzoekruimtes ingericht voor mammografie, echografie en het nemen van biopten.

In het nieuwe Hoogeveense Mammacentrum wordt gebruik gemaakt van de meest moderne diagnostische technieken. Patiënten kunnen er op één dag en op één afdeling terecht voor alle benodigde onderzoeken. Ook een eventuele operatie vindt in Hoogeveen plaats.

In het centrum bundelt de Treant Zorggroep alle kennis van en ervaring met borstkankerzorg, om daarmee de best mogelijke diagnostiek en behandeling van borstkanker in Noord-Nederland mogelijk te maken. Naast alle medische kennis hebben de zorgprofessionals van het centrum veel aandacht voor het psychische en sociale welbevinden van de patiënt.

De ziekenhuislocaties van Treant in Emmen en Stadskanaal houden hun eigen mogelijkheden voor nabehandelingen, zoals chemokuren en controles.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.