Organisator ID&T van dancefestivals Mysteryland en Defqon komt deze zomer naar Drenthe voor 'de ultieme chill out'

Het Ermerstrand, tussen Emmen en Coevorden. De plek waar deze zomer camping Tijdloos van ID&T neerstrijkt. Foto: ID&T

Het wereldberoemde evenementenbedrijf ID&T uit Amsterdam - oprichter van onder meer de dancefestivals Mysteryland, Sensation, Decibel en Defqon - slaat haar vleugels uit naar Drenthe.

Deze zomer tovert ID&T de camping van het Ermerstrand bij Erm om tot, naar eigen zeggen, de ultieme chill out van deze zomer.

In de periode van 10 juli tot 17 augustus verrijst daar camping Tijdloos , waarbij op 20 hectare grond een uitgebreid programma aan activiteiten voor body, mind en soul komt. Bezoekers vinden daar workshops en theater, intieme pop-up concerten en lezingen en komen tot rust met yoga, meditatie en sjamanistische ceremonies. Alles op anderhalve meter afstand.

Het terrein wordt kleurrijk omgetoverd met licht-en kunstinstallaties en decorstukken van natuurlijke en gerecyclede materialen. Voor de culinaire liefhebbers is er een duurzaam en gevarieerd aanbod beschikbaar, zegt ID&T.

‘Iets totaal anders dan de festivals die wij normaal organiseren’

Creatief directeur Carina Kornfeind: ,,Dit was een ‘out of the box’ idee, en zo is Tijdloos geboren: de wonderlijkste vakantiebestemming van 2020. Iets totaal anders dan de festivals die wij normaal organiseren. Er is beperkte beschikbaarheid, omdat we mensen letterlijk en figuurlijk de ruimte moeten en willen geven, dus we verwachten dat er meer vraag zal zijn dan aanbod.”

De invulling van het programma maakt ID&T in de komende weken bekend. Meer informatie over de camping staat op de website van ID&T .

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe