Oud-Statenlid en wethouder Egbert Bolhuis (57) overleden

Oud provinciaal Statenlid en wethouder Egbert Bolhuis is afgelopen vrijdag in zijn woonplaats Beilervaart overleden.

De in Assen geboren Bolhuis was gedurende twee periodes tussen 1992 en 1998 en van 2013 tot 2015 Statenlid namens de VVD. In de tussenliggende tijd was hij twaalf jaar lang wethouder van de gemeente Midden-Drenthe. Hij was Lid in de orde van Oranje Nassau.

Egbert Bolhuis is 57 jaar geworden. Hij wordt komende vrijdag in Fluitenberg gecremeerd.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.