Postcode Loterij houdt winnaar Kofferjacht tegen

Dennis uit Bovensmilde dacht maandag dat hij duizend euro had gewonnen in de Postcode Loterij Kofferjacht.

Maar toen hij aankwam op de plek waar de koffer met duizend euro was verstopt, blokkeerden medewerkers van de loterij zijn pad. Waarna iemand anders er tot zijn verbazing met de prijs vandoor ging.

De beveiligers van de Nationale Postcode Loterij vertelden Dennis dat het spel al was afgelopen. Toen zag hij een andere man naar de koffer rennen, die wel tot winnaar werd uitgeroepen. Dennis zette de achtervolging in, maar de beveiligers stopten hem opnieuw.

Kofferjacht

Bij de Kofferjacht verstopt de Postcode Loterij op een willekeurige plek in Nederland een koffer met duizend euro. Via Facebook krijgen de deelnemers hints over de locatie. De eerste die de koffer vindt, wint het geldbedrag.

Volgens de loterij kwamen de beide deelnemers vrijwel gelijktijdijg aan en dachten de beveiligers dat de andere deelnemer de koffer als eerste zou vastpakken.

Een woordvoerder: ,,Een overijverige betrokkene sprak de persoon aan die als tweede aankwam. Dit gebeurde net voordat nummer één de koffer vastpakte, waarmee het spel zou zijn beëindigd.''

Toevallig in de buurt

Dennis was toevallig in de buurt van de koffer, vertelt hij aan de Telegraaf: ,,Ik zag al snel auto's van de Postcode Loterij staan, dus ik wist dat ik beet had.'' Inmiddels heeft hij te horen gekregen dat hij alsnog duizend euro krijgt.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.