Prijzenfestival: de beste campings van Drenthe en Groningen liggen in Mantinge en Opende en de beste hotels staan in Hoogkerk en Spier

Camping Het Veentieshof in Mantinge (Midden-Drenthe) en camping De Watermolen in Opende (Westerkwartier) zijn verkozen tot de beste campings van Drenthe en Groningen.

Beide campings hebben een platina award ontvangen van de boekingswebsite Zoover. De bezoekers van deze website geven De Watermolen een 9,8 en Het Veentieshof een 9,9 als rapportcijfer.

Beide campings scoren vrijwel uitsluitend beoordelingen in de categorie ‘fantastisch/fenomenaal.’ De bekroning van De Watermolen is gebaseerd op 632 beoordelingen en die van Het Veentieshof op 167 beoordeling.

Camping Het Horstmannsbos in Gasselte scoorde op Zoover het rapportcijfer 9,1 en sleepte daarmee een gouden award in de wacht. De prijzen zijn uitgereikt op de Vakantiebeurs in Utrecht.

Beste hotels van Nederland

De bezoekers van de boekingswebsite Hotels.nl hebben het Van der Valk hotel Groningen-Hoogkerk beoordeeld als het beste hotel van Nederland. Ze gaven het hotel een 9,2 als rapportcijfer. Dat cijfer stoelt op 193 beoordelingen. Vooral de hygiëne, de vriendelijkheid van het personeel en het comfort scoren erg hoog.

In de categorie beste landelijk gelegen hotel ging de titel naar het Van der Valk hotel in Spier, dat aan de rand van het nationaal park Dwingelderveld ligt.   

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.