Prinses Margriet opent WK para-cycling in Emmen

Prinses Margriet bezoekt woensdagavond 11 september de opening van de UCI Wereldkampioenschappen para-cycling in Emmen.

De prinses verricht het startschot van de team relay en woont de wedstrijd en de prijsuitreiking bij van dit onderdeel.

Emmen is van 11 tot en met 15 september gastheer van het WK para-cycling. Ongeveer driehonderd wielrenners met een beperking uit de hele wereld doen mee. Zij kunnen zich kwalificeren voor de Paralympische Spelen in Tokyo in 2020.

Voorafgaand aan de wedstrijd gaat prinses Margriet met de Nederlandse deelnemers in gesprek, zo meldt de Rijksvoorlichtingsdienst.

Emmen is weer gastheer van wereldkampioenschap para-cycling
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.