Sjaak en Irma uit Ik Vertrek gaan gewoon door

Sjaak en Irma, het spraakmakende stel dat 3 september te zien was in een aflevering van Ik Vertrek, gaan gewoon door met het bouwen van een camping in Hongarije. Dat zegt het duo in onderstaande video tegen Dagblad van het Noorden.

Het stel overwoog te stoppen met de aanleg van hun camping nadat ze anoniem werden beschuldigd van dierenmishandeling. Deze beschuldigingen kwamen vlak na de spraakmakende uitzending van Ik Vertrek waarin te zien is hoe het duo op het oog vrij impulsief een woning koopt in Hongarije.

De dierenarts van het stel gaf destijds in RTL Boulevard al aan dat ze nooit misstanden heeft ontdekt en dat de vogels goed verzorgd waren.

Vooral Sjaak had het er moeilijk mee, vertelt Irma. De tijd heeft de wonden wat geheeld en inmiddels is het stel weer vol strijdlust en gaan ze gewoon door met de oorspronkelijke plannen. ,,Wij laten ons niet kapotmaken.''

Bekijk zaterdag een uitgebreidere video van het bezoek op deze website. En lees de reportage op de website of in de zaterdagbijlage.

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.