Snel inschrijven voor Survivalrun Westerbork

Liefhebbers kunnen zich vanaf 1 december inschrijven voor de tiende ‘t Stokertje Survivalrun Westerbork. Het wordt wellicht dringen, want de officiële titel Open Nederlands Kampioen is er deze keer te verdienen.

De survivalrun wordt zondag 15 januari gehouden. De nationale kampioenstitel is te verdienen voor de middenklasse wedstrijdlopers (voorheen RUC-klasse). Daarom worden deelnemers uit alle hoeken van het land verwacht. Het aantal atleten dat kan starten is maximaal 1200.

Extra pittig

,,We zijn enorm vereerd’’, zegt voorzitter Bart Jan ter Bork, voorzitter van Stichting Survivalrunners Westerbork (SRW). ,,Atleten uit alle survivalklasses mogen meedoen. Voorwaarde is wel dat ze bij de Survivalbond SBN staan ingeschreven.”

Omdat de nationale titel te vergeven is en de organisatie een waardige winnaar wil, wordt het parcours extra pittig. ,,Ook bezoekers komen aan hun trekken. We zorgen voor hotspots met meerdere passages en een prachtige eindhindernis bij de finish op het Evenemententerrein in Westerbork,” zegt Ter Bork.

Individueel of in duo

Het NK wees de landelijke bond in mei toe aan de Börker organisatie. Naast de titelrace zijn er ook runs voor recreatieve deelnemers over vijf of negen kilometer, waaraan zowel individuele deelnemers als koppels kunnen meedoen. Zie voor meer informatie de website www.survivalrunwesterbork.nl.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.