Opnieuw gaat een streep door eerste Stadsfestival Hoogeveen. 'Er is nog teveel onduidelijkheid rondom coronamaatregelen'

Stadsfestival Hoogeveen. Eigen foto

Geen Danny Vera, Lil’ Kleine of Suzan & Freek deze zomer in Hoogeveen. De vuurdoop van het nieuwe Stadsfestival is voor de tweede maal verplaatst. Nieuwe datum is 2 juli 2022.

Het festival in het Steenbergerpark zou op 10 juli plaatsvinden, maar de organisatie meldt op haar website dat het gewoonweg te vroeg is om de eerste editie te houden.

,,Met nog acht weken te gaan tot het festival nog teveel onduidelijkheid rondom de coronamaatregelen om het festival nu goed en volgens de geldende normen en richtlijnen te kunnen organiseren.”

Vorig jaar april werd bekend dat het festival op de oorspronkelijke datum 11 juli 2020 niet zou plaatsvinden.

Gekochte kaarten blijven geldig

Het is nog niet zeker of volgend jaar ook alle artiesten die voor de eerste editie zijn geboekt zullen optreden. Op de affiche staan Danny Vera, Suzan & Freek, Lil’ Kleine, Stuk, Giocatori, Hannah Mae, Ayden, Daredevils en Woezel & Pip.

,,We doen ons best om alle eerder bevestigde artiesten ook voor volgend jaar weer te bevestigen. De eerder gekochte kaarten blijven natuurlijk geldig voor de nieuwe editie op zaterdag 2 juli 2022. Wie dan niet kan, mag gebruik maken van de refund-regeling .”

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe