Stichting Dierenlot stelt dierenambulance ter beschikking aan D.A.R.

D.A.R. Dierenambulance, actief in de regio Emmen en Coevorden, was broodnodig toe aan een nieuwe auto en dankzij stichting Dierenlot is die wens vervuld.

,,Al drie jaar reden we als stichting met een Opel Combo vanuit Emmen. Vanwege de toegenomen ritten in 2018 en 2019 en een groei van de werkzaamheden, voldeed de auto niet meer aan de wensen die wij als organisatie hebben bij het vervoer van noodlijdende dieren", zegt voorzitter Chögyal Trizin van stichting Dutch Animal Rescue.

,,Twee leden van het bestuur kregen afgelopen donderdag in Arkel de sleutel overhandigd van de kersverse ambulance, door Stichting Dierenlot. De ambulance wordt inmiddels ingezet voor de dienst in de regio Emmen en Coevorden."

Wat doet stichting Dierenlot?

Stichting Dierenlot steunt dierenhulp-organisaties met ondersteunend geld voor een project dat ingediend kan worden of dierenambulance-organisaties met Dierenambulances, die ze in bruikleen krijgen. Zo wordt ook D.A.R. Dierenambulance gesteund met ambulances.

Dierenambulance krijgt flinke injectie van gul bedrijf: 12.000 euro
Lees verder

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.