Supportersvereniging FC Emmen probeert spelers Fortuna Sittard met gebakjes te verleiden tot extra inzet in cruciaal, laatste competitieduel

Bakker Jan Bult en Bianca Scheper (bestuurslid Rood-Wit)

Supportersvereniging Rood-Wit van FC Emmen heeft vrijdagmiddag per koerier speciale gebakjes naar Sittard gestuurd. Met de zoete lekkernijen van Versbakker van Veenen in Emmermeer hopen ze de spelers van Fortuna te verleiden tot extra inzet in de laatste competitiewedstrijd tegen Willem II.

FC Emmen is voor een kans op directe handhaving in de eredivisie afhankelijk van het resultaat van deze wedstrijd. De Tilburgers, die thuis spelen, moeten zondag verliezen van Fortuna Sittard. Bij winst of gelijkspel gaat FC Emmen hoe dan ook de nacompetitie in.

De Drentse club zelf speelt tegen het al gedegradeerde VVV Venlo. Zaterdag aan het einde van middag vertrekt de spelersbus naar Venlo. Bij de Oude Meerdijk en ook onderweg - op viaducten tot aan Meppel - worden sfeeracties gehouden van supporters, zegt bestuurslid René Veen van supportersvereniging Rood-Wit.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe