Taxi rijdt in op man in TT-Nacht

Een 50-jarige taxichauffeur uit Lelystad is in de TT-Nacht aangehouden. Hij zou op de Tunnelweg in Assen een verkeersregelaar hebben aangereden. De taxichauffeur is een van de tien mensen die zijn gearresteerd tijdens de festiviteiten.

Een 45-jarige man uit Heeze moest mee naar het bureau omdat hij een politieman tegen het hoofd sloeg. Hij behoorde bij een grote groep mensen die op de Witterhaar op straat stond, waardoor het verkeer niet weg kon. Toen de politie hen verzocht weg te gaan, begon de Heezenaar te meppen.

Op de Nijlandstraat in Assen, bij de kermis, konden twee jongemannen uit Meppel, van 20 en 21 jaar, mee omdat ze drugs uitwisselden. Een 41-jarige man uit Assen is op de Paul Krugerstraat gepakt, eveneens wegens handel in drugs. Hij wilde die aanbieden aan een agent in burger.

Drie mannen uit Buinen, 33, 26 en 37 jaar oud, zijn op de Rolderstraat aangehouden. Ze zouden daar een man en een vrouw hebben mishandeld. Het drietal fietste weg, maar kon op basis van een signalement bij Rolde alsnog in de kraag worden gepakt.

Een 24-jarige man uit Amstelveen is in de Rolderstraat in Assen aangehouden wegens ordeverstoring en een 28-jarige man uit Oosterwolde vanwege hetzelfde vergrijp, maar dan aan de Stelling.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.