Update: Gewonden ongevallen N34 komen uit Groningen en Borger-Odoorn

Foto: Van Oost Media

Op de N34 tussen de afslagen Emmen Rondweg en Emmen Centrum gebeurden twee ongelukken, vlak bij elkaar. Er waren zes gewonden, van wie er enkelen bekneld zaten.

Volgens de politie botste een auto met drie mannen tegen een tegemoetkomende auto met drie inzittenden. Door de botsing begon de tegemoetkomende auto te tollen, waardoor deze frontaal tegen een derde auto knalde. De drie mannen uit de eerste auto zijn allemaal met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht.

Bekneld

In de tweede auto zaten een 35-jarige man, 13-jarige jongen en 41-jarige vrouw uit Groningen. De vrouw is ook met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. In de derde auto zaten een 55-jarige man en 45-jarige vrouw uit Borger-Odoorn. Beiden zaten bekneld en zijn met behulp van de brandweer uit de auto bevrijd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht

Twee traumaheli’s (een uit Eelde en een uit het Noordbrabantse Volkel) kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen.

Rond 22.30 uur was het laatste slachtoffer bevrijd en naar het ziekenhuis gebracht. De weg bleef nog enige tijd dicht voor opruimwerkzaamheden en onderzoek. De politie doet nog onderzoek naar hoe het ongeval heeft kunnen gebeuren.

menu