Veel ontroerende wensen bij wensboom Assen

Een leuk dagje uit voor een meisje wier vader net is overleden, een dagje uit voor asielzoekerskinderen, een make-over voor oma omdat ze zo lief is.

Dit zijn drie van de 130 wensen die mensen hebben achtergelaten bij de JCI wensboom op de kerstmarkt in Assen. De organisatoren hebben hiervan vijftien wensen geselecteerd, waaronder de drie hier genoemde, waarop iedereen via internet kan stemmen. De drie wensen met de meeste stemmen worden door JCI uitgevoerd.

JCI is een vereniging van jonge ondernemers en professionals in Assen. De club is verheugd met het resultaat van de wensboom, die zij dit jaar voor het eerst op de Kerstmarkt op het Koopmansplein heeft geplaatst. ,,De selectie valt niet mee, want de ene wens is nog ontroerender dan de ander'', zegt Sander Dam van JCI.

JCI heeft vijftien wensen voorgelegd aan het publiek. Daarbij is niet alleen gekeken naar hoe mooi de wensen zijn, ook naar de uitvoerbaarheid. ,,Wij kunnen helaas geen zieke mensen beter maken of de vrede op aarde laten herstellen, hoe graag we dat ook zouden willen.''

Via een poll kan iedereen meestemmen over de favoriete wens: www.survio.com/survey/d/Q2O3X2O2X1P9I8G2Q De poll blijft open tot vrijdag 8 januari.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.