Verkiezing: DVHN gaat op zoek naar het mooiste plekje van Groningen en Drenthe. Help mee! Wat is jouw favoriet?

Mooie plekjes in Drenthe en Groningen: de Brink in Assen, de gekleurde huisjes in de Reitdiephaven in Groningen, het Gasselterveld (vlakbij 't Nije Hemelriek) en een dreigende lucht boven een akker bij Drieborg. Foto's: Marcel Jurian de Jong, Unsplash, Harry Tielman en Kees van de Veen

We blijven deze zomer massaal thuis. Op jacht naar het ultieme vakantiegevoel gaat Dagblad van het Noorden op zoek naar de mooiste plekjes van Groningen en Drenthe. En daar hebben we jouw hulp bij nodig!

Noord-Nederland is prachtig. De slingerende bosweggetjes in Drenthe, de prachtige wolkenluchten boven de Groningse akkers. Maar wat is nu het allerallermooiste plekje?

Oproep: deel je favoriet met DVHN

Vertel ons over jouw favoriete spot in Drenthe of Groningen. Waarom maakt juist deze plek een onuitwisbare indruk? Wat zijn je herinneringen aan deze plek?

Inzenden gaat zo:

  • Benoem de plek en schrijf een korte motivatie
  • Heb je een mooie foto van de plek? Doe ‘m erbij
  • Zet ook je contactgegevens erbij
  • Mail dit alles naar redactie@dvhn.nl (ovv mooiste plekje)

Inzenden kan nog tot 15 augustus. Hoe eerder je mailt, hoe groter de kans dat we op jouw favoriete plekje gaan kijken.

En daarna volgt de verkiezing!

We zetten deze zomer elke week een van die vele prachtige plekjes in het zonnetje. We interviewen de persoon die ‘t plekje heeft getipt en we sturen er een verslaggever naar toe voor een verhaal.

Aan het eind van de zomer houden we een verkiezing. Vanaf 22 augustus kan iedereen stemmen. De uitslag volgt op 29 augustus. Fijne zomer!

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe
Coronavirus