Vernielzucht dupeert kinderopvang Woelwater in Hoogeveen

Kindercentrum Woelwater aan de Booyenverlaat in Hoogeveen heeft de laatste tijd te kampen met vernielingen. Er is melding van gedaan bij de politie.

‘Ongewenst bezoek’

Op de Facebookpagina van het kinderdagverblijf annex locatie voor buitenschoolse opvang is de vernielzucht in beeld gebracht. ,,Helaas krijgen wij de laatste tijd regelmatig ongewenst bezoek bij Woelwater’’, zo wordt gesteld. ,,De hut en de buitenbedjes zijn vernield en ook op het dak is schade aangericht waardoor lekkage is ontstaan.’’

Woelwater roept mensen die meer informatie hebben of iets opvallend hebben gezien zich te melden bij de politie. ,,We hopen dat dit snel stopt!’’ Gisteren hadden al vele tientallen mensen op het bericht gereageerd. Ze spraken hun ontzetting uit over de vernielingen. ,,Wat ongelofelijk triest zeg’’, reageert iemand. ,,Hopelijk kan dat stelletje onverlaten gepakt worden.’’ Het bericht was gistermiddag al bijna 150 keer op Facebook gedeeld.

Kinderopvang

Kindcentrum Woelwater biedt professionele kinderopvang voor kinderen van 0 tot en met 13 jaar. Er is een groep voor kinderdagopvang en er zijn twee groepen voor buitenschoolse opvang. De leiding van Woelwater was donderdag niet bereikbaar voor nader commentaar.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.