Waar is de vlam van Wendy uit Wildlands?

Ontmoet je mogelijk de vlam van je leven, kom je er niet aan toe zijn telefoonnummer te vragen. Dat overkwam de 28-jarige Wendy Meering uit Emmen maandag in Wildlands. ‘Via Facebook is ze wanhopig op zoek naar haar ‘hunk’.

,,Hoe ga je en kan je iemand zoeken en vinden, als je niets van diegene weet....”, schrijft de Emmense op Facebook. Haar bericht op Facebook is door vele mensen gedeeld. Zelfs Wildlands heeft het bericht gedeeld onder de noemer ‘een heel bijzondere expeditie.’

Meering schrijft op Facebook: ,,Wie was die leuke knakker die ook met z’n moeder er vandaag was? En rond kwart over 3 weer weg ging?? En naast ons op de safari was? Je was lang, donker haar en de beugel zat je iets te strak .”

Vrienden van Meering vinden het verbazingwekkend dat ze niet gelijk toenadering tot de jongen zocht. ,,Ja ik wou ook gelijk handelen ... Maar was steeds niet het goede moment! Hij was verlegen ...en met z’n moeder... Het bleef alleen bij kijken en lachen... Zo gaan mannen dus om met vrouwen.”

Meering hoopt via social media achter de identiteit van de ‘hunk’ te komen. Zelfs haar moeder helpt bij de speurtocht. ,,Het laat me niet los”, schrijft Meering.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.