Weer ramkraak bij Drents mechanisatiebedrijf

Op vrijwel dezelfde wijze als eerder deze week is een mechanisatiebedrijf in Zuidoost-Drenthe gedupeerd door een ramkraak. In de nacht van donderdag op vrijdag werden bij Meijering in Klijndijk vooral motorzagen gestolen, in totaal dertien stuks. De twee daders vernielden het toegangshek en sloegen een raam in om binnen te komen. Met een bijl uit de winkel werd de kassa opengebroken, met daarin zo’n 300 euro.

,,We hebben het idee dat een van de mannen zaterdag in de winkel is geweest’’, zegt Matthijs Meijering van het bedrijf. ,,Volgens ons zijn het dezelfde mannen als die in 2e Exloërmond.’’ In de nacht van maandag op dinsdag werden bij Robertus Mechanisatie in 2e Exloërmond ook vooral motorzagen en bladblazers gestolen. De eigenaren van het mechanisatiebedrijf hebben beelden van de bewakingscamera op YouTube gezet.

Daarop is te zien hoe twee mannen in een lichtgekleurde Volvo S60 komen aanrijden en met mokers de glazen deur inslaan. Meijering Mechanisatie heeft inmiddels ook beelden op YouTube gezet. Bekijk de video hieronder.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.