Wie heeft eind vorig jaar ‘s nachts met een vuurwapen geschoten op een geparkeerde bezorgauto van snackbar Kwalitaria Bargeres in Emmen? De politie is er tot nu toe niet in geslaagd de zaak op te lossen en roept de hulp in van het RTL5-misdaadprogramma Crime Desk.

Tijdens de uitzending van komende woensdag worden camerabeelden vertoond van het incident in de nacht van zaterdag 12 op zondag 13 december. Donderdag werden nabij de snackbar nieuwe opnames gemaakt voor het programma, waaronder een reconstructie van de schietpartij.

loading


Er zaten zeker negen kogelgaten in de bezorgauto. Eén kogel kwam aan de andere kant van de auto weer naar buiten en zorgde voor glasschade aan een tweede bezorgwagen. Ook werden er kogels aangetroffen in een van de hoofdsteunen en een band.


loading

Eigenaar Michael Schimmel deed aangifte. Hij heeft niet de indruk dat de actie persoonlijk tegen hem was gericht. ,,Dat kan ik me niet voorstellen. Ik word door niemand bedreigd en heb ook met niemand ruzie’’, aldus de ondernemer.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Drenthe