Wildlands: van superdag tot tegenvaller

Op reviewsite Zoover kunnen bezoekers van Wildlands Adventure Zoo hun beoordeling achterlaten. De meningen lopen sterk uiteen:

  •  Super! Wauw. Ik snap de slechte recensies echt niet. We waren met twee kleintjes; normaal ben je het dan zelf wel zat na twee uurtjes. Nu hebben ook de volwassenen echt een topdag gehad! Je kan de dieren hier echt van dichtbij bekijken. Kan me wel voorstellen dat ze soms wat minder goed te zien zijn. Het was super. Echt genoeg afwisseling en leuke plekken. Echt netjes ook (toiletten ook). Aanrader! (11/9/2017; rapportcijfer 9)
  • Teleurstelling. In de oude dierentuin zag je niet alleen meer dieren, je zag ze ook nog eens veel beter. Oog in oog staan met een leeuw bijvoorbeeld is er niet meer bij. De afstand tot de dieren is veel groter geworden. Wij vinden Burgers’ Zoo veel beter. Ook ruim opgezet maar veel directer contact met de dieren. Het bassin van de ijsberen was prachtig. De beren zelf schitterden door afwezigheid. Daarbij is de horeca veel te overheersend aanwezig en zijn de entreeprijzen echt veel te hoog. Niet elke verandering is een verbetering. (10/9/2017; rapportcijfer 5)
  • Vernieuwend. Eindelijk een dierentuin waar de dieren echt de ruimte hebben om te leven. De negatieve reacties kan ik daarom zelf niet plaatsen. Ik kan mij zo voorstellen dat de dieren het hier veel fijner hebben. De entreeprijs is flink, maar dat kon ik ook wel terugzien in het park. Al met al zeker geslaagd. (4/9/2017; rapportcijfer 8)
  • Leuk park, voor liefhebbers van dierenverblijven met veel ruimte. De jungle is echt heel mooi. Sommige plekken ogen wat kaler, zeker als je het vergelijkt met dierentuinen die al lang bestaan, maar dat wordt echt goedgemaakt door de verblijven en zeker de jungle, wow. Het is een mix van dieren en ook speeldingen voor kinderen tussendoor. (3/9/2017; rapportcijfer 8)
  • Tegenvaller. Hele einden lopen en er is bijna niets te zien. Vier giraffen, zes olifanten, een ijsbeer et cetera. Het dieptepunt is dat je met een vrachtauto met stoelen mee mag rijden over een stukje savanne. Dat stelt werkelijk niets voor. En dit alles na twee uur rijden in de auto en weer terug. Triest. (27/8/2017; rapportcijfer 3)
  • Erg mooi opgezet park, daar kan je niet omheen. Qua dieren is het erg weinig. Je bent er met 3 uurtjes wel doorheen. En dan lekker spelen. Als ik aan de kinderen vraag wat ze het leukst vonden, zeggen ze de binnenspeeltuin in Animazia. Nou, daar voor ga je niet naar zo'n park. Wij zullen hier niet meer komen. (25 augustus 2017; rapportcijfer 4)
  • Superdag gehad. Wildlands omschrijft zichzelf als themapark en dat dekt de lading goed. Het is echt een combi van dieren en belevenissen. De binnenspeeltuin was een hit maar ook de klimjungletrail vlakbij de bootjes! Jammer dat we te ver weg wonen voor een abonnement anders zouden we dat serieus overwegen. (23/8/2017; rapportcijfer 9)

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.