Zorggroep Treant trekt drie nieuwe chirurgen aan

De vakgroep Orthopedie van Treant Zorggroep is uitgebreid met drie nieuwe chirurgen. Daarmee is het team volgens de zorggroep weer op volle sterkte.

De aanstelling van het trio komt mede voort uit het vertrek van orthopedisch chirurg Peter Kamstra, die deze zomer met pensioen ging. Inclusief de nieuwkomers telt Treant Zorggroep nu elf orthopedisch chirurgen. Samen leveren zij het complete pakket aan orthopedische zorg in de ziekenhuizen Bethesda (Hoogeveen), Refaja (Stadskanaal) en Scheper (Emmen).

De drie nieuwe orthopedisch chirurgen hebben ieder hun eigen aandachtsgebieden ontwikkeld. Zo is Olaf Verhoof (39, links op de foto) gespecialiseerd in operaties van de knie en knieschijf. Hetzelfde geldt voor kruisbandbehandelingen, traumatologie en beencorrecties. Zijn collega Roel Bisschop (39, rechts op de foto) heeft als aandachtsgebied schouder-, pols- en elleboogoperaties. Orthopedisch chirurg Benjamin van 't Hof (39, midden op de foto) is bedreven in de traumatologie en het opereren van de onderste ledematen, zoals heup, voet en enkel.

Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.