Naar de Kanaaleilanden? Helaas: de vluchten vanaf Eelde zitten vol

Wie dit jaar op vakantie wil naar de Kanaaleilanden en wil vliegen vanaf Groningen Airport Eelde heeft pech: de vluchten zijn uitverkocht.

En dat nog voor het eerste toestel naar Guernsey is vertrokken. Op zondag 28 april vliegt Sunair voor het eerst naar Guernsey,  en op 23 juni is het seizoen weer voorbij. In de tussentijd vliegt Sunair wekelijks naar de Britse eilanden.

Later weer

Sunair hoopt later weer een charter naar deze bestemming te kunnen laten vliegen. Of en wanneer dat gaat gebeuren is nog niet bekend.

Britse Kanaaleilanden

De Britse eilandengroep in het Kanaal voor de Normandische kust bestaat uit de hoofdeilanden Guernsey, Jersey, Sark, Herm en Alderney. De vluchten vanaf Eelde landen alleen op Guernsey. Daarnaast is er nog een aantal kleine eilandjes, waarvan alleen Jethou en Brecqhou bewoond zijn. 

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 31.249 nieuwsbriefabonnees

-->

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.