Negentien kunstenaars exposeren hun idee over het begrip 'Wit Licht' in Gaasteren

In de expositie ‘Wit Licht’ laten negentien kunstenaars in Gaasteren in de laatste twee weekenden van augustus zien hoe zij tegen het begrip ‘Wit Licht’ aankijken.
Lees meer over
Assen

De expositie is georganiseerd door stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze, waarbij de kunstenaars zijn aangesloten. Volgens de stichting heeft het begrip ‘Wit Licht’ verschillende betekenissen. Zo is de term verbonden met de natuurkunde, religie, de dood, het paradijs en een nieuw begin. Naar aanleiding van deze brede opvattingen laten de negentien kunstenaars zien hoe zij naar dit begrip kijken. Dit doen ze onder andere in zeefdrukken, beelden en schilderijen.

De expositie is te bezoeken in de expositieruimte van kunstenares Wikje Schoon aan Brink 3, 9466 PE in Gaasteren. Je kan er terecht in het weekend van vrijdag 21 tot en met zondag 23 augustus en het weekend van vrijdag 28 tot en met zondag 30 augustus. De expositieruimte is elke dag geopend tussen 12u en 17u.

Meer informatie over de expositie, de stichting en de kunstenaars vind je op de website van Stichting Beeldend Kunstenaars Aa en Hunze .

Nieuws

Meest gelezen

menu