Foto's: Hoe Bert Visscher een muzikaal feest in Coevorden bouwde

Onder het motto “Kom dansen dan” werd vrijdagavond met een spetterend optreden van cabaretier Bert Visscher, alias Don Pescatore, and his Alcatraz Orchestra de zomeractiviteiten op de Weeshuisweide in Coevorden geopend.

Visscher wist met begeleiding van een 22-koppige bigband en een setje zangeressen de stemming er goed in te brengen en kreeg met swingende muziek de voetjes van de vloer bij de honderden bezoekers met covers uit het heden en verleden.

Het optreden is de eerste in een serie op de Weeshuisweide in de zomermaanden. Op 6 juli wordt de Weeshuisweide ingericht als openluchtbioscoop, 28 juli vindt het Smokers en Food Festival met countrymuziek plaats, op 31 augustus wordt de Weeshuisweide ingenomen door Garnizoenssoldaten en op 8 september is er een theatertuinfeest met Joris Linssen en Caramba.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.