Overvaller bedreigt personeel van City Hotel in Meppel met 'pistooltje' en gaat er zonder buit vandoor

De politie heeft een afzetlint gespannen bij het hotel. Foto: Van Oost Media

De politie doet onderzoek bij het City Hotel Meppel aan de Dirk Jacobsstraat. Daar is het personeel door een overvaller met 'een pistooltje' bedreigd, die er zonder buit op de fiets vandoor ging.

Het personeel van het City Hotel Meppel aan de Dirk Jacobsstraat is op eerste kerstdag, 25 december, door een overvaller met een wapen bedreigd. De overvaller is er daarna zonder buit op de fiets vandoor gegaan. De politie doet momenteel onderzoek bij het hotel.

Volgens eigenaar Alfred Eilander is de overvaller een bekende, zegt hij tegen De Stentor . ,,Hij heeft hier wel eens gelogeerd met zijn vriendin”. De overvaller bedreigde Eilander en zijn partner Martin met ‘een pistooltje’ en heeft niks buitgemaakt. ,,Dat kan ook niet want we hebben hier nooit geld. We hebben niks in huis”, aldus Eilander.

112 bellen

De fiets waarop de overvaller vluchtte is schuin tegenover het station aangetroffen. De politie doet daar onderzoek in de omgeving.

loading

Er is een burgernetmelding uitgegaan. De politie is op zoek naar de jongeman die op de fiets vluchtte. Hij draagt een grijs joggingpak, heeft een tas over zijn schouder en een geschoren kapsel. De politie adviseert mensen die de gezochte jongeman zien naar 112 te bellen en zelf geen actie te ondernemen.

menu