Het zit er op voor Witteveen

Jong en oud samen aan het strovlechten. Roel Seele

Het zit er op voor de inwoners van Witteveen. Het culturele feest in het kader van de ‘Culturele Gemeente’ kreeg gisteren een sportief slot met het volleybal- en voetbaltoernooi.

Er deden 12 families mee aan het voetbaltoernooi en 7 met volleybal. Het was gezellig druk op De Roskamp. De familie Uineken won de wisselbeker bij de volleybal en de familie Gils bij het voetbal.

De organisatie van alle festiviteiten was in handen van Multisportvereniging Salto, IJsvereniging Wintervreugd en vv Witteveense Boys'87. Het feest begon vrijdagavond 12 juli met 'Talent van Eigen bodem'. Inwoners konden genieten van een disco, een optreden van STOP en een swingend optreden van The Stokers. Salto begon de zaterdag met een warming up: ochtendgymnastiek. Wethouder Erjen Derks kwam een kijkje nemen bij de verschillende festiviteiten en 's middags bood Wintervreugd de inwoners een leuk en gezellig middagprogramma.

Deze leuke dag werd afgesloten met veel muziek, het publiek kon de dag swingend afsluiten op de muzikale noten van Son of Rozes en Kobus en zijn Rokkers.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Midden-Drenthe