Actrice Anniek Pheifer loopt voor televisieprogramma mee bij innovatieve bedrijven in Groningen. Eerste aflevering zaterdag op SBS6

Anniek Pheifer bij EAZ Wind in Hoogezand. Foto: Eigen foto

Op SBS6 is zaterdag de eerste aflevering te zien van ‘Anniek@work in Groningen’. In dit televisieprogramma gaat actrice Anniek Pheifer aan de slag bij innovatieve bedrijven bedrijven in de provincie Groningen.

Het programma, dat is ontwikkeld door Economic Board Groningen en GroBusiness, biedt een kijkje in het dagelijks leven van ondernemers, werknemers, start-ups en vooruitlopers.

In de eerste aflevering loopt ze mee met Beleef Lauwersoog en sleutelt ze bij Holthausen in Hoogezand aan de nieuwste waterstoftechniek. Deze aflevering is zaterdag 8 mei om 16.00 uur te zien op SBS6.

In de overige drie afleveringen gaat Pheifer aan de slag bij Witec in Stadskanaal, EAZ Wind in Hoogezand, Lamberink Reuzenraden in Overschild, Polyciviel in Leek, Photanol in Delfzijl en Vliegend.nl en aGroFuture in Vierhuizen.

Alle afleveringen zijn zowel op zaterdag (16.00 uur) als zondag (herhaling; 12.30 uur) te zien op SBS6. De laatste aflevering is zaterdag 29 mei (met een herhaling op zondag 30 mei).

Je kunt deze onderwerpen volgen
Economie