Innovatieve horeca wint het van de economische crisis

Eerst daalt de omzet omdat de crisis zijn intrede doet. Trekt de economie daarna weer een beetje aan, haalt de verhuizing van de dierentuin de loop uit het centrum van Emmen. De horeca-ondernemers aan het Marktplein kregen een dubbele klap te verstouwen, de afgelopen jaren.

Ja, de horeca in Emmen heeft - net als in den lande - zeker tikken gehad in de crisis. Maar de ondernemer die blijft innoveren, weet meestal de impact van de klap te beperken en komt er sterker uit, zegt Peter-Paul Grimme. Hij bestiert restaurant De Kamer in Emmen, het familiebedrijf dat hij in 2012 helemaal overnam van zijn vader.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven