Top Dutch lanceert nieuwe campagne in Leeuwarden

Het campagneteam en gedeputeerden Sander de Rouwe (Friesland) en Henk Brink (Drenthe) geven maandagochtend bij MG Energy Systems in Leeuwarden het startschot voor het tweede deel van de Top Dutch-campagne: Are You Top Dutch?

Met de vraag 'Wil jij werken voor Tesla?' gaat het team vanaf maandag de drie provincies in om alvast personeel te werven voor de Gigafactory van Tesla Inc, mocht deze naar Noord-Nederland komen.

Lancering

De hal van MG Energy Systems is omgetoverd tot groene 'catwalk'

Guerrilla marketing: Toekomstige werknemers worden zelfs in de kroeg geworven.

Iedereen krijgt een Top Dutch smoothie.

Prijzen

Top Dutch spaart kosten noch moeite om een hoog aantal aanmeldingen te krijgen. Onder de aanmelders worden namelijk prijzen verloot, waaronder een reis naar Silicon Valley in de Verenigde Staten.

Presentatie

Gedeputeerden Henk Brink, Drenthe en Sander de Rouwe, Friesland komen in een Tesla de catwalk opgereden. Beiden geven een korte toespraak. Brink: ,,Noord-Nederland is een regio waar energie centraal stond en waar je moet zijn in die energietransitie. Ik ben ervan overtuigd dat er veel talent is. Door op deze manier personeel te verzamelen is dit voor Musk een offer he can't refuse."

De Rouwe roept de aanwezigen op om te helpen. ,,Een bedrijf zonder medewerkers is niks." Vervolgens richt hij zich tot oprichter Musk. Tesla moet zich hier wel vestigen: ,,Als jij komt, hebben we een cadeau voor je."

Enthousiast

Sieger Dijkstra, ondernemer en honorair consul, is enorm enthousiast over de campagne. Gerard Kremer, voorzitter MKB Noord, zegt dat hij louter positieve geluiden van ondernemers in NoordNL hoort: ,,ondernemers vragen zelfs al of ze het stempel Top Dutch mogen gebruiken.''

  • Top Dutch
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.