Buiten de deur: Ontspannen ‘haans’ koken

Het is al bijna twee jaar het drukst beklante restaurant van Groningen. Althans als je kijkt naar de bezettingsgraad. Restaurant De Haan heeft slechts zestien couverts, en is alweer tot in januari volgeboekt.

Met dank aan de culinair recensent van een landelijk dagblad die De Haan ongeveer één maand na opening de hemel inschreef. Niet alleen omdat er bovenmatig goed werd gekookt, maar ook door het unieke concept dat er slechts één personeelslid was: Dennis de Haan kookte, bediende, waste af en converseerde. De klant moest zelf de wijn inschenken.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.