Column Gert Meijer: Stukje demografie

Na drie stukjes vol met eigen lief & leed wordt het tijd dat ik de focus even ga verleggen. Naar u, de lezer. Vandaag bent u het middelpunt van mijn column. U bent verbaasd? U denkt, maar meneer Meijer, U kent mij helemaal niet? Nou, welkom in 2017. Welkom in deze tijd van moderne technieken en elektronische snelwegen. Ik heb namelijk contact gezocht met het hoofd van de demografische afdeling van NDC mediagroep, dat is de uitgever van deze krant, meneer Maurits de Kat.

Onze demografen weten op slinkse wijze informatie over de lezers van de krant te achterhalen. En meneer De Kat heeft mij zo’n beetje alles over u uit de doeken gedaan. Nou ja, veel. Zo weet ik van u dat de kans groot is (ik houd een slagje om de arm, dan doen onderzoekers nou eenmaal) dat u ouder dan 50 bent. Tenzij u dit stukje online leest, dan bent u juist weer jonger. Ook weet ik dat u vandaag niet veel om handen heeft, behalve als u dit stukje online leest. Dan is het bijna vanzelfsprekend dat u aan het werk bent. Of vakantie viert, dat kan ook.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Mis niets van het regionale nieuws. Ontvang onze dagelijkse nieuwsupdate, helemaal gratis.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven