De biografie over Johan Derksen is een hit en schiet meteen naar de eerste plek in de Bestseller 60

Nr 1 in de boekentop 10, week 22.

Het boek dat Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman hebben geschreven over Johan Derksen is een hit. De biografie komt deze week binnen op de eerste plaats in de Bestseller 60.

In het boek schrijft Van Egmond reportages, onder meer over plekken uit Derksens jeugd, het tumult in de studio bij Veronica Inside en over de rel rond zijn grap over Akwasi en de gevolgen daarvan. Scheulderman interviewde Derksen een jaar lang met grote regelmaat.

Voor Van Egmond en Scheulderman is het hun eerste gezamenlijke nummer 1 in de Bestseller 60. Hun eerdere samenwerking, de veelbesproken biografie over Patty Brard, haalde het vorig jaar net niet.

Eerder schreef Van Egmond al meerdere bestsellers over het leven van René van der Gijp en Wim Kieft. Ook maakte hij twee boeken over het reilen en zeilen achter de schermen van Voetbal Inside, een voorganger van het huidige Veronica Inside.

Bestseller 60

De Bestseller 60 is de wekelijkse lijst van bestverkochte boeken en wordt samengesteld door de stichting Collectieve Propaganda van het Nederlandse Boek (CPNB).

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra