Hermus & Co: Zalmhemel en fijne sausologie

Bij Sjef loop je niet zomaar effe binnen. In de eerste plaats ligt het aan het randje van het Winschoter stadscentrum, ten tweede kun je alleen met een reservering een plaatsje aan ‘Sjefs’ tafel krijgen.

Dat zit zo: ‘Sjef’ – die eigenlijk Stefan heet maar zijn keukenroepnaam ‘chef’ tot geuzennaam heeft verheven – doet alles in zijn eentje. Sjef kookt en bedient, wast af en maakt een praatje met de gasten. Die mogen zelf bij een bar hun drankjes inschenken.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.