Is je vaste verkoper van Dr. Denker Kerstpuzzel in lockdown? Laat de kerstkrant thuis bezorgen!

Dr. Denker.

De lockdown heeft extra gevolgen voor Dr. Denker Kerstpuzzelfans zonder abonnement. De Kerstbijlage met de populaire puzzel verschijnt zaterdag. Maar zogenoemde non-foodwinkels die normaal gesproken tienduizenden losse kerstkranten verkopen, zijn op slot.

Een flinke strop voor de winkeliers, die soms intekenlijsten hebben liggen voor de kerstkranten. En een teleurstelling voor fans zonder abonnement.

Maar het komt goed. De krant is zaterdag nog steeds te koop op ruim 400 verkooppunten in Drenthe, Groningen en Friesland.

Bovendien kunnen niet-abonnees eenmalig de zaterdagkrant met kerstbijlage thuis laten bezorgen. Je moet dan wel in Drenthe, Groningen of Friesland wonen én je aanmelden vóór donderdag 17 december 15.00 uur via dvhn.nl/drdenker . Wees er snel bij, want de fietstassen en kofferbakken van onze bezorgers raken gauw vol.

Woon je niet in het verspreidingsgebied van deze krant of meld je je aan na donderdag 15.00 uur, dan laten we de krant per post bij je thuis bezorgen. Dan glijdt de kerstkrant helaas niet zaterdag, maar wel vóór de kerstdagen door de brievenbus. Zodat Dr. Denker traditiegetrouw met Kerst naast de boom kan worden opgelost.

Je kunt deze onderwerpen volgen
Extra
Coronavirus
Dr. Denker