Recensie: Hermus & Co doen een snelle hap in Norg

Het nieuwe jaar mag dan net begonnen zijn, voor de mensen van ‘t Wapen van Norg is het meteen aanpoten. Terwijl elders de meeste restaurant-houders de eerste week of weken van januari aangrijpen om de deuren even lekker te sluiten en zelf te gaan chillen, gaan ze in Norg volop door. Zij ontkennen de aanname dat iedereen begin januari wel even uitgegeten is. En ze hebben gelijk. Op deze doordeweekse dag zit het vrijwel vol in het restaurant.

We zijn een beetje aan de vroege kant – Co was niet berekend op het ontbreken van een avondspits rond Groningen. Dat heeft als voordeel dat we snel bediend worden door het uiterst vriendelijke jonge stel dat vanavond langs de tafel zwiert. Het heeft ook als nadeel dat we té snel bediend worden. Onze hoofdgerechten hebben we al na een stief uurtje achter de kiezen, en het is alleen door ons opzichtig treuzelen bij de keuze van het nagerecht dat we ons verblijf in Norg tot aanvaardbare proporties weten te rekken.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Geschreven door

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.