Recensie: Hermus & Co maken nieuwe vrienden in de Grote Kromme Elleboog

Goeiemorgen zeg, denken zowel Hermus als Co terwijl het al avond is, wat een metamorfose! Ze herinneren zich nog al te goed het interieur van restaurant Müller, daar in de Grote Kromme Elleboog in Groningen.

Dat was klassiek Frans, de stijl van chef Jean-Michel Hengge, de voormalige Michelinsterdrager. Op 1 juli droeg hij de sleutels over aan een nieuw uitbatersstel. Ze sloegen gretig aan het verbouwen, met als resultaat Bellami’s Bar-à-Manger, een grootsteedse bistro annex wijnbar op een intiem-steeds plekje.

Registreer gratis en lees dit artikel

Heeft u al een account? Inloggen

Door op verzenden te klikken ga ik akkoord met de algemene voorwaarden en privacy statement

Na registreren leest u direct verder

Gefelicteerd! U bent nu geregistreerd

U kunt met deze registratie elke maand 6 plus artikelen lezen.
We wensen u veel leesplezier.

Limiet bereikt

U heeft de limiet van 6 plusartikelen voor deze maand bereikt. Op de eerste dag van de volgende maand vullen we het tegoed weer aan. Of neem een abonnement voor onbeperkte toegang.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.