1000 huishoudens Meedhuizen en omgeving zonder stroom

De brandweer is momenteel druk bezig met het bestrijden van een brand in een transformatorhuisje van een windmolen even buiten Meedhuizen.

Vanmorgen even na half negen is er wellicht daardoor een stroomstoring in Meedhuizen ontstaan waarbij ongeveer 1000 huishoudens zonder elektriciteit zitten. Ook delen van Tjuchem en Wagenborgen hebben last van de storing. Enexis is druk bezig deze op te lossen.

De brandweer rukte met meerdere voertuigen uit, waaronder een speciaal schuimblusvoertuig uit om de brand te bestrijden. Een deel van de omgeving afgesloten.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Meer dan 22.249 nieuwsbriefabonnees

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.