17 verkeersongevallen in provincie Groningen

Tussen middernacht en 10 uur maandagochtend vonden er zeventien verkeersongevallen plaats in de provincie Groningen. Bij vier daarvan was er sprake van letsel, bij de andere dertien was er alleen materiële schade.

Over de ernst van het letsel kon de politie nog niets zeggen.

De ongevallen vonden verspreid over de provincie plaats. Of ze allemaal met het winterweer te maken hadden, kon de politie niet zeggen. Wel lijken veel weggebruikers voorzichtig te rijden en passen ze zich goed aan de winterse omstandigheden aan.

[firstName], je hebt net een artikel gelezen! Nu je hier toch bent, vragen we graag je aandacht voor het volgende:

Je hebt op dit moment een gratis account. En dat is natuurlijk prima. Je hebt daarmee toegang tot een belangrijk deel van het nieuws dat onze 100+ journalisten elke dag brengen, maar je mist nu wel veel. Zo kan je niet onbeperkt onze verdiepende PLUS-artikelen lezen en heb je ook geen toegang tot onze digitale krant. Zonde natuurlijk! Daarom bieden we je graag een proefabonnement aan, zodat je kennis kan maken met alle interessante extra’s die je nu mist.

Onze PLUS-artikelen bieden verdieping van het nieuws. Ook de extra's van het Dagblad vallen onder PLUS, zoals bijzondere columns en commentaren. Met trots gemaakt voor de lezers die willen weten hoe het écht zit. In tekst, foto en video leggen wij uit wat het nieuws betekent voor jou en jouw omgeving.

Bekijk proefabonnementen
Toon reacties

Word wakker met het belangrijkste nieuws uit het Noorden met onze ochtend-nieuwsupdate.

Je kunt je op elk moment weer uitschrijven

Lees hier ons privacy statement.